FAQ:

Vad är basketsverige.tv?

Basketsverige.tv är en webbplattform där vi nu samlar samtliga matcher i Basketligan Herr. Det är Basketligan Herr som tillsammans produktionsbolaget Sportsground gör en gemensam satsning på basketsverige.tv genom ett treårsavtal med start från september 2016. Satsningen innebär att alla herrmatcher i Basketligan Herr ska produceras med enhetlig redaktionell och grafisk paketering. Målet är att Även Basketligan Dam ska sända några matcher på basketsverige.tv under denna säsong.

Vad kostar matcherna på basketsverige.tv?

Som tidigare beskrivet så kommer alla herrmatcher att produceras av Sportsground och innehålla enhetliga och likvärdiga produktioner. Därför har det satts ett gemensamt pris, 89 kronor per match. Säsongskortet kommer att kosta 1500:- för hela säsongen inklusive slutspelt. När det gäller pris för matcher i Basketligan Dam återkommer vi med information kring detta så fort första första produktionsdatum är spikat.

Hur ser produktionerna på basketsverige.tv ut?

Alla matcher produceras med oberoende kommentatorer, repriser, enhetlig redaktionell och grafisk paketering.

Vilka är kommentatorer?

Matcherna kommenteras av erfarna kommentatorer som anlitas flitigt av såväl de stora tv-kanalerna som Radiosporten.

Kan du vara inloggad på flera enheter samtidigt?

Nej, du kan endast vara inloggad på en enhet åt gången.

Problem att logga in?

Har du glömt ditt lösenord kan du klicka på länken ”Glömt lösenord” i inloggningsrutan. Vid problem kontakta blsupport@sportsground.se.

Jag har problem att betala?

Om det inte går att betala, försök med ett annat kort eller betalningsalternativ.

Gällande internetköp har de flesta storbankerna, t.ex. Nordea och Swedbank, implementerat en spärr vid tecknandet av nya abonnemang och vissa typer av köp. Nu måste du själv låsa upp kortet innan köpet via din internetbank. Hör med din bank om vad de har för rutiner vid internetköp.

Nedan finns länkar till storbankernas instruktioner för internetköp:

Om du ändå inte lyckas kontakta blsupport@sportsground.se.

Går det att se matcherna på basketsverige.tv från utlandet?

Ja, du kan se alla matcher utanför Sveriges gränser.

Går spelaren inte igång?

Testa att uppdatera sidan och stäng av annonsblockerare samt eventuellt byta webbläsare. Vi rekommenderar Google Chrome då vi tidigare mottagit ett par ärenden rörande svårigheter att få igång sändningen på enheter som använder t.ex. Firefox.

Är sändningen hackig?

Vi sänder ut en högupplöst ström som kan kräva mycket av din internetuppkoppling. Vi kan tyvärr inte ta ansvar för din lokala anslutning men om du plötsligt börjar uppleva avbrott i form av att spelaren buffrar rekommenderar vi i första hand att du försäkrar dig om att ingen annan i hushållet strömmar samtidigt (dvs tittar på t.ex Netflix, Twitch eller Youtube) och att du testar att startar om sändningen genom att uppdatera sidan eftersom du då tilldelas en ny IP adress av vårt system. Fungerar det fortfarande inte kan du kontakta oss på blsupport@sportsground.se. När du kontaktar oss ber vi dig att referera till den tillgångskod du erhållit vid ditt enkelköp av matchen eller för dig som har abonnemang att bifoga en kopia på ditt kvitto.

Vid ärenden angående PPV.

Referera ditt ärende till den kod du använde för att köpa/se matchen.

För övriga frågor och feedback på sändningen:

blsupport@sportsground.se. Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar.